We gaan samen op zoek naar de meest gezonde versie van jezelf!

Be Healthy

Spijsverteringsproblemen, maagzuur, chronische vermoeidheid, chronische ontstekingen, ADHD, slaapproblemen, overgangsklachten, PMS, PCOS, jicht, allergieën (hooikoorts, eczeem etc.), verhoogd LDL-cholesterol etc ….

Heb jij één of meerdere van bovenstaande klachten? Hier is iets aan te doen! Met de juiste voeding, suppletie en lifestyle kunnen je klachten verbeteren of zelfs verdwijnen.

De kracht van Orthomoleculaire Therapie is de oorzaak aan te pakken van de klachten i.p.v. aan symptoombestrijding te doen. Door het aanpakken van de oorzaak kan het lichaam de gelegenheid krijgen zichzelf weer te herstellen. Samen draaien we de film terug om de oorsprong van de klachten te achterhalen: wat is er de afgelopen tijd veranderd, wat is de voorgeschiedenis etc. Vaak is het symptoom namelijk niet het echte probleem, maar de weg naar de oplossing. We kijken naar het lichaam als geheel, zowel fysiek als mentaal en brengen dit weer in balans.

Verder geven we advies over:

  • het belang van goede voeding
  • het belang van voldoende beweging
  • de invloed van stress
  • het belang van suppletie (indien nodig)

We gaan samen op zoek naar de meest gezonde versie van jezelf!

Uitleg Be Healthy consulten

 

Voorafgaand aan het intakegesprek krijg je een aantal (online) vragenlijsten die je voor het intakegesprek terug stuurt per mail. Tijdens het intake gesprek ga ik heel wat vragen stellen om te kijken of we de oorsprong van de klachten kunnen achterhalen. Verder kijk ik naar je huidige voedingspatroon en lifestyle. Uit het intakegesprek zal blijken of er laboratoriumonderzoek nodig is om de juiste therapie te bepalen. Deze onderzoeken komen voor rekening van de klant. Alle gegevens besproken tijdens het intakegesprek en eventuele laboratorium uitslagen verwerk ik in een therapieplan die we het tweede consult à 45 minuten bespreken.  

Hierna worden losse consulten à 45 minuten gepland, waarin we je vooruitgang en eventuele knelpunten bespreken. Afhankelijk van de voortgang kan het zijn dat er meer laboratoriumonderzoek nodig is. Het bijwerken van het therapieplan n.a.v. deze uitslagen is inclusief. Uiteraard kan en mag je buiten de consulten ook contact met mij opnemen per mail voor vragen.