We gaan samen op zoek naar de meest gezonde versie van jezelf!

Be Healthy

Spijsverteringsproblemen, maagzuur, allergieën, intoleranties, eczeem, chronische vermoeidheid, chronische ontstekingen, ADHD, slaapproblemen, overgangsklachten, PMS, PCOS, jicht, verhoogd LDL-cholesterol etc ….

Heb jij één of meerdere van bovenstaande klachten? Hier is iets aan te doen! Met de juiste voeding, suppletie en lifestyle kunnen je klachten verbeteren of zelfs verdwijnen.

De kracht van Orthomoleculaire Therapie is de oorzaak aan te pakken van de klachten i.p.v. aan symptoombestrijding te doen. Door het aanpakken van de oorzaak kan het lichaam de gelegenheid krijgen zichzelf weer te herstellen. Samen draaien we de film terug om de oorsprong van de klachten te achterhalen: wat is er de afgelopen tijd veranderd, wat is de voorgeschiedenis etc. Vaak is het symptoom namelijk niet het echte probleem, maar de weg naar de oplossing. We kijken naar het lichaam als geheel, zowel fysiek als mentaal en brengen dit weer in balans.

Verder geven we advies over:

  • het belang van goede voeding
  • het optimaliseren van de (voor)verteringsorganen
  • de waarde van een gezonde darmflora en darmslijmvlies 
  • het belang van een goed werkend immuunsysteem
  • het effect van beweging
  • de bewustwording van goede ademhaling
  • de voordelen van voldoende slaap
  • de invloed van stress
  • het belang van suppletie (indien nodig)

We gaan samen op zoek naar de meest gezonde versie van jezelf!

Uitleg Be Healthy consulten

Voorafgaand aan het intakegesprek krijg je een aantal (online) vragenlijsten die je voor het intakegesprek terugstuurt per mail. Deze vragenlijsten lees ik allemaal al in voordat je komt. Ook tijdens het intakegesprek ga ik nog wat vragen stellen.  Je krijgt na het intakegesprek een informatiemap met tips en adviezen mee, waarmee je gelijk aan de slag kunt. Alle belangrijke punten besproken tijdens het intakegesprek worden uitgewerkt in een plan van aanpak. Deze zit bij het intakegesprek inbegrepen.

Uit het intakegesprek zal blijken of er laboratoriumonderzoek nodig is om de juiste therapie te bepalen. Deze onderzoeken komen voor rekening van de klant. Laboratoriumuitslagen verwerk ik in een therapieplan (niet inbegrepen) die we het tweede consult à 30-45 minuten bespreken.  

Hierna worden losse consulten à 30-45 minuten gepland waarin we je vooruitgang en eventuele knelpunten bespreken. Afhankelijk van de voortgang kan het zijn dat er meer laboratoriumonderzoek nodig is. Het bijwerken van het therapieplan n.a.v. deze uitslagen is inclusief.

Voor korte vragen kunt u contact opnemen per telefoon, email of whatsapp. Hiervoor wordt al naar gelang een kort consult berekend. Dit tarief geldt ook voor aansturing vanaf mijn kant n.a.v. laboratoriumuitslagen om bijv. de vervolgtesten te bespreken.