Metabolic Balance ® is het stofwisselingsprogramma om uw gezondheid te bevorderen, gewichtsproblemen op te lossen en uw vitaliteit te vergroten.

Door een verkeerde keuze van levensmiddelen krijgt het lichaam vaak niet meer die voedingsstoffen binnen, die nodig zijn voor het onderhouden van een uitgebalanceerde stofwisseling en een optimale hormoonhuishouding. Onze voeding bestaat veelal uit ongeschikte koolhydraten. Tegelijkertijd ontbreken voldoende eiwit, secundaire plantenstoffen, vitaminen en mineralen.

Zo’n voeding stimuleert de productie van insuline, ons belangrijkste hormoon voor de stofwisseling, wat gevolgen heeft voor ons lichaam, het gewicht en de gezondheid!

Na bijna 20 jaar met het thema ‘gezond eten’ bezig te zijn geweest, is het gelukt, met behulp van artsen, voedingswetenschappers en computerdeskundigen, een computerprogramma te ontwikkelen, om dit probleem op te lossen.

Dit programma berekent voor elke deelnemer aan de hand van zijn bloedwaarden een persoonlijk voedingsplan. De samenstelling van de op het individu afgestemde maaltijden en de voedingsrichtlijnen ondersteunen de natuurlijke productie van insuline, een uitgebalanceerde hormoonhuishouding en daarmee een gezonde stofwisseling.

Zo wordt het mogelijk het gewicht blijvend te reguleren!

 

Resultaten

  • gewichtsregulatie
  • vitaliteit en uithoudingsvermogen
  • stabiel streefgewicht
  • mooie huid

Het programma bestaat uit 4 fasen: een voorbereidingsfase, een strenge fase, een minder strenge fase en de fase van gewichtsbehoud. Deze laatste fase kent geen einde en begint, zodra u met uw gewicht en uw nieuwe gezondheidssituatie tevreden bent. U behoudt uw reeds behaalde succes doordat u enkele, inmiddels vertrouwd geworden, basisregels voor voeding en beweging blijft volgen.

 

Totaal pakket à € 850,- is inclusief:

  • bloedanalyse
  • persoonlijk voedingsplan
  • 10 consulten
  • InBody metingen

Wilt u meer informatie? Vul het contactformulier op de website in en ik bel u zo snel mogelijk terug!